brands

Logjistika

MCFood, në mënyrë që gjithmonë të frymëzojë, dhe të dhurojë plot optimizëm, është kujdesur që përmes kampanjave të ndryshme të sjellë një frymë të re iniciative dhe lojëra shpërblyese të shoqërura me ushiqmet dhe njerëzit më të dashur në vend.

LOGJISTIKA

Vendndodhja e zyreve qendrore dhe të magazines është në qender të Kosovës, 17km nga kryeqyteti i Kosvës, Prishtina, me qasje të drejtpërdrejtë në autostradën Shkup dhe Tiranë, e cila mundëson arritjen direkt në aeroportet e Prishtinës, Tiranës dhe Shkupit si dhe portin detar të Durrësit.

Klientët deri më sot:

3500+

Furnitor deri më sot:

50+

Ngarkesa të plota në vit:

500+

Dërgesat ditore:

200+

Hapësirë magazine m2:

6.000+ në Kosovë, 3,000+ në Shqipëri

Produktet të distribuara deri më sot:

400+