brands

Të jemi partneri më i vlerësuar dhe më i besuar i klientëve tanë.

Historia jone

Gjithçka filloi me një ëndërr dhe vazhdon me punë të pandalur.

1992

Gjithçka filloi me një ëndërr e cila është bërë realitet, me krijimin e koorporates famijlare Meridian Corporation e cila e fitoi primatin e liderit në tregun e Kosovës si distributor i produkteve të ushqimit dhe pijeve të brendeve më prestigjioze evropiane dhe botërore.

2012

Pas 20 vite zhvillim, me objektivë për tu përqendruar vetëm në distribuimin e produkteve ushqimore të brendeve më të njohura evropiane dhe ato botërore, është themeluar MC Food L.L.C.

2022

Përvjetorin e 10 të themelit, MC Food e feston me realizimin e dy investimeve kapitale duke ndërtuar dy magazina me teknologjinë e fundit, njëren tek zyret qëndrore në Lipjan, dhe të dyten në Durres, në Shqiperi

Vizioni jone

Të vazhdojmë traditën 11 vjecare, rajonale duke sjellë brendet dhe produktet më kualitative dhe më të njohura në treg.